ΑΛΛΑΓΕΣ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Για την επιστροφή/αλλαγή των προϊόντων :

Πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω email στο info@metropolisfashioncity.gr, είτε τηλεφωνικά στο 2103813888.

Το Metropolis Fashion City θα επεξεργαστεί το αίτημα επιστροφής / αλλαγής της παραγγελίας σας και θα δεσμεύσει το προϊόν που επιλέξατε για την αλλαγή σας.

Αφού εγκριθεί το αίτημα σας από εμάς, καλέστε την μεταφορική εταιρεία να παραλάβει το προϊόν σας από τη διεύθυνση που έχετε δηλώσει. Θα σας παρακαλούσαμε να μην χρησιμοποιήσετε μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας, καθώς θα επιβαρυνθείτε με μεταφορικά έξοδα. Θα θέλαμε ακόμα να επιστήσουμε την προσοχή στους πελάτες μας πως, για λόγους οργάνωσης του Τμήματος Επιστροφών, αν δεν προηγηθεί επικοινωνία με έναν από τους άνωθεν τρόπους, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το προϊόν σας να μην φτάσει ποτέ τις αποθήκες μας.

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ, Σε Εσώρουχα, Μαγιό, Κάλτσες, για λόγους υγιεινής, γι’αυτό παρακαλούμε επιλέξετε με προσοχή το σωστό νούμερο που επιθυμείτε με βάση αυτό που φοράτε συνήθως.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή/αλλαγή των προϊόντων είναι να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση πλήρη και χωρίς φθορές.
Η συσκευασία τους θα πρέπει να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν σε άριστη κατάσταση (χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες) και με όλα τα έγγραφα της αποστολής (π.χ. Δελτίο Αποστολής, Απόδειξη Λιανικής κλπ).
Τα παπούτσια πρέπει να δοκιμάζονται σε καθαρό πάτωμα ή σε χαλί, καθώς για να γίνει δεκτή η επιστροφή θα πρέπει η σόλα να μην είναι λερωμένη. Το κουτί των παπουτσιών θα πρέπει επίσης να προστατεύεται επαρκώς κατά την επιστροφή ώστε να μην υποστεί κανενός είδους φθορά. Επιστροφές οι οποίες δεν πληρούν τις παραπάνω συνθήκες ΔΕΝ θα γίνονται αποδεκτές και θα επιστρέφονται στον πελάτη.

Οι λόγοι για τους οποίους μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν είναι οι εξής:

1. Αλλαγή σε Μέγεθος, Χρώμα ή Σχέδιο.
Με την αποστολή email στο info@metropolisfashioncity.gr ή κλήση στην εξυπηρέτηση πελατών στο 2103813888. Θα επιβαρυνθείτε μόνο με τα έξοδα αποστολής. Για επιστροφές από την Κύπρο και το Εξωτερικό τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη. Το Metropolis Fashion City θα επεξεργαστεί το αίτημα επιστροφής της παραγγελίας σας και δεσμεύσει το προϊόν που επιλέξατε για την αλλαγή σας.
Κατόπιν καλέστε την μεταφορική εταιρεία να παραλάβει το προϊόν σας από τη διεύθυνση που έχετε δηλώσει. Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή του προϊόντος είναι να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δηλαδή να μην είναι χρησιμοποιημένο ή να φέρει εσωτερικές κι εξωτερικές φθορές, καθώς και να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία (μέσα στο κουτί του και στη σακούλα μεταφοράς) με την απόδειξη αγοράς του ή με οποιουδήποτε άλλου είδους έντυπο.

2. Υπάρχει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα ή είναι διαφορετικό σχέδιο από αυτό που παραγγείλατε;
Η εταιρεία μας κατά τη διαδικασία εκτέλεσης των παραγγελιών, προβαίνει σε επισταμένο έλεγχο των προϊόντων, ούτως ώστε να εξασφαλίσει την άριστη ποιότητα τους. Σε σπάνια περίπτωση που παραλάβετε ένα προϊόν που φέρει κατασκευαστικό ελάττωμα, ή ακόμα και αν λάβετε άλλο προϊόν από αυτό που παραγγείλατε, μπορείτε εύκολα και απλά να ακολουθήσετε την ανωτέρω διαδικασία Αλλαγής σε Μέγεθος, Χρώμα ή Σχέδιο εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

3. Άσκηση Δικαιώματος Υπαναχώρησης
Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα σας για υπαναχώρηση, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή των χρημάτων σας, αυτά επιστρέφονται εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ακύρωσης της παραγγελίας σας ή ολοκλήρωσης της διαδικασίας επιστροφής των προϊόντων αφαιρώντας το κόστος των μεταφορικών (5.00€ για την επιστροφή).

X
Online κατάστημα ρούχων | Metropolisfashioncity
Logo
Shopping cart